Cum să elimin un dispozitiv din contul meu Google

Cum să elimin un dispozitiv din contul meu Google?

Uneori poate fi puțin complicat să gestionezi atât de multe conturi și dispozitive pentru utilizarea zilnică. Din fericire, există modalități de a curăța contul nostru Google, ceea ce vă ajută să vă îmbunătățiți securitatea și să vă mențineți organizat. Mai jos este un ghid pas cu pas care va explica cum să eliminați un dispozitiv din contul dvs. Google.

Pași pentru a elimina un dispozitiv Google

  • Conectați-vă la contul dvs. Google. apoi intra in sectiune Securitate.
  • Acum găsiți secțiunea Dispozitive de încredere și du-te la Vedeți toate dispozitivele.
  • Acum veți putea vedea o listă de dispozitive pe care a fost accesat contul dvs. Google. Selectați dispozitivul pe care doriți să îl eliminați.
  • Selectați opțiunea Scoate pentru a elimina dispozitivul din contul dvs.

Dispozitivele șterse pot continua să apară în lista de dispozitive de încredere timp de până la trei zile după ștergere. Acest lucru este pentru a vă asigura că contul dvs. nu este compromis.

Dacă utilizați un computer pentru a elimina un dispozitiv din Contul dvs. Google, rețineți că dispozitivul va fi eliminat din toate conturile la care este conectat.

Dacă vă lipsește oricare dintre dispozitivele dvs. sau doriți să adăugați unul nou, puteți face acest lucru oricând din secțiunea Dispozitive de încredere Google.

Cum să elimin un dispozitiv din contul meu Google?

Pasul 1: Deschideți o fereastră de browser și conectați-vă la contul dvs. Google

Înainte de a începe, va trebui să vă conectați la contul dvs. Google. Pentru a face acest lucru, deschideți o fereastră de browser de internet și accesați pagina de conectare Google. De aici vă puteți autentifica.

Pasul 2: În partea stângă a ecranului, afișați meniul

Odată ce v-ați conectat, va apărea un meniu cu opțiuni în partea stângă a ecranului. Afișați meniul făcând clic pe el și faceți clic pe Conturi Google.

Pasul 3: Accesați fila „Dispozitive”.

Din această pagină, veți vedea o listă de opțiuni pe care le puteți gestiona pentru Contul dvs. Google. Faceți clic pe filă Dispozitive. Aceasta vă va duce la pagina de gestionare a dispozitivului.

Pasul 4: Selectați dispozitivul pe care doriți să îl eliminați

Veți vedea acum o listă cu toate dispozitivele conectate la contul dvs. Google. Selectați dispozitivul pe care doriți să îl eliminați și faceți clic pe pictograma coș de gunoi.

Pasul 5: Confirmați că doriți să eliminați dispozitivul

Vi se va cere să confirmați că doriți cu adevărat să eliminați dispozitivul. Faceți clic pe butonul Scoate pentru a confirma acțiunea.

Extras:

  • Asigurați-vă că ați terminat de utilizat dispozitivul înainte de a continua să îl eliminați. Acest lucru este important pentru a evita confuzia în viitor.
  • Verificați frecvent lista de dispozitive pentru a vedea dacă există dispozitive pe care nu le utilizați si pe care le puteti sterge. Acest lucru este important pentru a vă păstra contul în siguranță.

Eliminarea unui dispozitiv din contul dvs. Google este un proces foarte simplu. Dacă urmați acești pași, veți putea să o faceți fără probleme și să vă păstrați contul în siguranță.

Cum să elimin un dispozitiv din contul meu Google

Este foarte normal ca de-a lungul timpului să cumpărăm diverse dispozitive și să ne fi introdus contul Google în ele. Când nu folosim un dispozitiv sau pur și simplu dorim să ne ștergem informațiile Google de pe acel dispozitiv, trebuie să urmăm un proces simplu pentru a-l șterge. Mai jos vă vom arăta cum puteți face acest lucru.

Pași pentru a elimina un dispozitiv din contul dvs. Google

  1. Deschideți browserul preferat pe dispozitivul pe care doriți să îl eliminați.
  2. Intrați la MyAccount.Google.com.
  3. Introduceți cu informațiile dvs. de acces pentru contul dvs. Google.
  4. In sectiune Dispozitive conectate, selectăm dispozitivul pe care vrem să-l ștergem.
  5. Facem clic pe Scoate pentru a șterge conexiunea.
  6. Primim un mesaj care confirmă că dispozitivul a fost șters cu succes.

Pentru securitate, vă recomandăm să ștergeți dispozitivele pe care nu le mai folosim, pentru a evita orice complicații. Efectuarea acestui proces va șterge toate informațiile asociate contului, inclusiv informațiile Google Play, precum și datele aplicației, dar nu va șterge nicio dată pe care le-am salvat pe dispozitiv.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de acest conținut similar:

  Cum îmi procesez Curp online
Echipa Trucoteca 1999-2024

Echipa Trucoteca 1999-2024

Împărtășim o pasiune: jocurile video. Am crescut cu biblioteca de trucuri și suntem mândri că facem parte din această călătorie. Sărbătorim cu entuziasm 25 aniversare și așteptăm cu nerăbdare încă mulți ani împreună.

🎮 Giveaway a 25-a aniversare
Tecnobits.com
Tutoriale pe site