Slik sletter du en samtale på Pinterest

I tillegg til å være en plattform med bilder som gir inspirasjon, fungerer Pinterest også som et sosialt nettverk der du kan del pins, følg og samhandle med brukere.

Chatting gjennom verktøyet er ganske enkelt, men slette en meldingsutveksling det kan være komplisert for brukeren. Av denne grunn viser vi deg fra Trucoteca hvordan du finner meldingene dine og hvis mulig slette en samtale på Pinterest.

Finn innboksen din på Pinterest

Slik sletter du en samtale på Pinterest

Å starte en samtale på Pinterest er ganske enkelt. Det sosiale nettverket har innboksen hvor du kan starte en chat med hvem du vil. Og hvis du allerede har chattet eller sendt noen pins, mapper eller profiler, kan du også få tilgang til alle meldingene dine som allerede er utvekslet.

På skrivebordet kan denne innboksen nås fra hvilken som helst plattformside, rett og slett ved å klikke på snakkebobleikonet øverst til høyre på skjermen.

I appen er chatbobleikonet plassert på Pinterest bunnlinje. Trykk på den og velg alternativet "Innlegg” vil du ha tilgang til alle chattene dine som allerede er startet, samt muligheten til å sende en ny melding til noen.

Slik sletter du en samtale på Pinterest

De som allerede har for vane å utveksle meldinger med andre brukere, kan ha blitt forvirret når de prøver å slette en samtale på Pinterest og ikke vet hvordan de skal gjøre det. Faktisk så langt Verktøyet gir ikke en måte å slette en samtale, og sletter hele historien. Det du imidlertid kan gjøre er skjule samtalen fra innboksen din i tilfelle du ikke vil at den skal være synlig.

  Slik styrer du Windows 10 med din egen stemme

For å skjule en samtale på skrivebordet, følg bare trinnene:

  1. Åpne Pinterest e Logg Inn på kontoen din
  2. Få tilgang til innboksen din ved å gjøre klikk på snakkebobleikonet i øverste høyre hjørne.
  3. finne samtalen du vil gjemme deg og holde musepekeren over den.
  4. Klikk på "X" som vises øverst i samtalen.

Men hvis du bruker Pinterest-appen, følg disse trinnene:

  1. Åpne Pinterest-appen og logg på kontoen din.
  2. Trykk på isnakkeboble-ikonet plassert på den nederste klebrige stolpen.
  3. Ta på "Innlegg".
  4. Klikk på ønsket samtale og så om tre poeng plassert i øvre høyre hjørne.
  5. Toca skjule samtalen og bekreft operasjonen i «skjule".

På den måten, når du åpner innboksen din igjen, den samtalen vil ikke lenger være synlig. Men hvis du går tilbake til chat eller send en pin, mappe eller profil til vedkommende, lSamtalen vil gå tilbake til innboksen din, og all meldingsloggen du allerede hadde med den personen vil fortsette å vises.

Du kan også være interessert i dette relaterte innholdet:

Trucoteca Team 1999-2024

Trucoteca Team 1999-2024

Vi deler en lidenskap: videospill. vi har vokst opp med triksebibliotek og vi er stolte over å være en del av denne reisen. Vi feirer entusiastisk 25 bursdag og vi ser frem til mange flere år sammen.

🎮 25-årsjubileumsgave
Tecnobits.com
Webveiledninger