Slik tømmer du videohistorikk på Watch

hvordan Slett logg de video i Watch. Nylig så du noen videoer på Se, delen av Facebook dedikert til filmer og livevideoer, vil du nå fjerne posten av aktivitetene som er knyttet til kontoen din.

I de følgende avsnittene vil jeg forklare hvordan du tømmer videologgen på Watch fra mobiltelefoner, nettbrett og PC-er. Bortsett fra den detaljerte prosedyren for å slette en enkelt video fra listen over videoer som spilles av på Facebook, vil du også finne de nødvendige instruksjonene for å slette hele historikken til videoene du så på. Videre vil jeg også vise deg hvordan du sletter en video som du tidligere har lagt til i listen over lagrede videoer i Watch.

Slik tømmer du videohistorikken på Se trinn for trinn

Før du kommer til hjertet i denne opplæringen og forklarer hvordan du tømmer videologgen på Watch, er det nødvendig å lage et nødvendig premiss om bruken av historien til videoene som spilles av på Facebook.

Det bør du faktisk vite ved å gå inn på seksjonen Se Facebook fra den offisielle applikasjonen til det sosiale nettverket for enheter Android y iPhone / iPad, alternativet er tilgjengelig i kronologi som lar deg se alle videoene som spilles av på egen hånd, uavhengig av tiden du bruker på dem. I denne delen er det imidlertid ikke noe alternativ å slette videoer, som du kanskje legger merke til.

For å fortsette med eliminering av videoene i avspillingshistorikken, både fra mobiltelefoner og nettbrett, samt fra PC-er, må du få tilgang til seksjonen Aktivitetsloggen av det sosiale nettverket, der alle aktivitetene i kontoen din er synlige, for eksempel oppretting av innhold, publisering av kommentarer og faktisk reproduksjon av videoer.

Fra det aktuelle registeret er det mulig å slette en enkelt video fra historikken til videoene som er sett i Watch, og til og med fra en PC, til og med slette hele historikken. Det vil også være nyttig for deg å vite at de slettede videoene også blir fjernet fra seksjonen Record  av Watch.

Du bør imidlertid vite at kontoaktivitetsloggen din bare viser videoene som har blitt sett på i sin helhet (eller nesten), men det er ingen spor av videoene som bare er spilt i noen få øyeblikk.

  Amazon Cyber ​​Mandag 2019: beste tilbud

Dette betyr at, i det minste når du skriver denne guiden, vil videoer som startes uten å fortsette å se vises i Avspillingshistorikk-delen av Facebook-appen, men kan ikke slettes ettersom de ikke er synlige i Record-delen. trening.

Den eneste løsningen du har i disse tilfellene er å fullføre visningen (eller fortsette å spille i nesten hele varigheten) og deretter slette den aktuelle filmen fra historien.

Slik tømmer du videohistorien sett på Watch

Fremgangsmåten for tøm historien om videoer som er sett på Watch Det er raskt og enkelt, både ved bruk av Facebook-applikasjonen for mobiltelefoner og nettbrett og fra en PC.

Uansett er alt du trenger å gjøre å få tilgang til seksjonen Aktivitetsloggen fra kontoen din, velg alternativet for å se den komplette listen over videoer som er sett på Facebook og slette de av interesse.

Fra mobiltelefoner og nettbrett

For å se og slette historien til videoer som er spilt på Watch fra mobiltelefoner og nettbrett, start Facebook-applikasjonen ved å trykke på ikonet ( Hvit "F" på blå bakgrunn ), og hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på kontoen din. Skriv inn dataene i feltene Telefonnummer eller adresse til e-postpassord og trykk på knappen Logg Inn.

Trykk på press-knappen (øverst til høyre hvis du har en enhet) Androidnederst til høyre hvis du bruker a iphone / iPad ), velg alternativet Innstillinger og personvern i menyen som åpnes og berører elementet Innstillinger.

Finn seksjonen på den nye skjermen som vises Din informasjon på Facebook og klikk på alternativet Aktivitetsloggen, for å se all den nylige aktiviteten din på Facebook.

Nå berører elementet Filtros, velg alternativet øverst til venstre Kategori og klikk på elementene i det nye skjermbildet som vises Handlinger og andre registrerte aktiviteter > Videoer du så på, for å se historien til videoer du har sett på Facebook, inkludert de som spilles av på Watch.

For å slette en enkelt video fra historikken, finn den aktuelle videoen og trykk på ikonet tre poeng og velg alternativet Fjern i menyen som vises.

  Slik ser du hvem som blokkerte deg på Facebook

Hvis du derimot har til hensikt å slette all historikken, angrer jeg på å fortelle deg at det ikke er mulig å gjøre det gjennom Facebook-applikasjonen: den eneste løsningen du har til rådighet er å manuelt slette alle videoene som spilles av eller slette historikken fra datamaskinen din.

Fra pc

Hvis du foretrekker å slette historien til videoer som er sett på Facebook Watch av Pc, koblet til hovedsiden til det berømte sosiale nettverket, og hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på kontoen din. Klikk nå på ikonet pilen peker nedover synlig i nærheten av fornavn og velg alternativet Aktivitetsloggen i menyen som åpnes.

Trykk på elementet på den nye skjermen som vises Andre i venstre sidefelt og velg alternativet Videoer du så på, for å se historikken til videoene som spilles av på Facebook og alle relaterte data, for eksempel filmtittelen og avspillingsdatoen.

På dette punktet klikker du på knappen for å slette en enkelt video fra historikken Rediger (ikonet til redondo ) for den aktuelle filmen, og velg alternativet Fjern fra hurtigmenyen.

Hvis du derimot ønsker å slette hele historikken, klikker du på alternativet Slett historikken til videoene du har sett, øverst, klikk på knappen Fjern historien til videoene.

Slik sletter du lagrede videoer på Watch

Hvis intensjonen din er slett videoer du har lagret på Facebook, kan du gjøre det ved å gå direkte til seksjonen Se fra det berømte sosiale nettverket.

Fra mobiltelefoner og nettbrett

Hvis du vil se listen over videoer som er lagret i Watch, kan du ta din mobiltelefon / nettbrett, start Facebook-appen, trykk på ☰-knappen, og trykk på elementet på det nye skjermbildet Se på video.

Klikk nå på lillemann, øverst til høyre, velg elementet Lagrede videoer fra menyen som er foreslått for deg (for å se listen over alle videoene du tidligere har lagret).

Finn videoen du vil fjerne fra den aktuelle listen. Trykk deretter på ikonet tre poeng, velg alternativet Slett fra lagrede videoer.

  Hvordan fjerne blokkering av noen på Facebook som har blokkert deg

Alternativt kan du også slette en video som er lagret i Watch from seksjonen Lagrede ting fra Facebook-kontoen din.

For å gjøre dette, trykk på ☰-knappen, velg alternativet Lagrede ting i den foreslåtte menyen, og i det nye skjermbildet som vises, trykk på knappen Vis alle, for å se hele listen over innhold som er lagret på Facebook.

Når du er ferdig, klikker du på alternativet Alt og velg artikkelen Video i menyen som åpnes, for å vise bare de lagrede videoene. Trykk på ikonet tre poeng for filmen du vil fjerne fra listen og velg alternativet Slett fra lagrede elementer, for å slette den aktuelle videoen.

Fra pc

Slik sletter du en video som du tidligere har lagt til i listen Lagrede videoer av Watch av Pc, koblet til hovedsiden på Facebook, logg deg på kontoen din (hvis du ikke allerede har gjort det) og trykk på elementet Se i venstre sidefelt.

I det nye skjermbildet som vises, klikker du på alternativet Lagrede videoer, trykk på ikonet til tre poeng relatert til filmen av din interesse, og velg alternativet Fjern video fra lagrede elementer i menyen som åpnes, for å fjerne den aktuelle videoen fra listen over lagrede videoer.

I tillegg til fra mobiltelefoner og nettbrett, er det også fra en PC mulig å slette en video som er lagret på klokken, ved å gå til seksjonen Lagrede elementer. For å gjøre dette, gå til siden Hjem / Hjem fra din Facebook-konto, finn seksjonen Utforsk i venstre sidefelt, trykk på elementet Andre og velg alternativet Lagrede elementer.

Velg nå stemmen Video gjennom rullegardinmenyen Alt, finn videoen du vil slette fra de lagrede videoene, klikk på det relative ikonet tre poeng. Til slutt velger du alternativet Slett fra lagrede elementer fra menyen som dukket opp på skjermen og klikk på knappen Okay, for å bekrefte intensjonen din og slette den aktuelle videoen.

Du kan også være interessert i dette relaterte innholdet: