نحوه لغو بروزرسانی ها در فیس بوک

نحوه لغو به روزرسانی ها در فیس بوک

در پی یکی از طراحی های اصلی خود ، فیس بوک این ویژگی را معرفی کرد به روز رسانی همانطور که در راهنمای دریافت به‌روزرسانی‌ها در فیس‌بوک نیز برای شما توضیح دادم، به لطف این سیستم می‌توان پست‌های عمومی یک فرد را بدون اینکه لزوماً دوست آن‌ها باشد، دنبال کرد، کمی شبیه توییتر که در آن مفهوم متقابل وجود ندارد و به جای دوستان آنجا فالوور دارند (یعنی افرادی که افراد دیگر را دنبال می کنند).

امروز می خواهم با توضیح برای شما این موضوع را مرور کنم نحوه لغو به روزرسانی در Facebookبه این ترتیب می توانید عضویت در پست های شخصی را که قبلاً تصمیم به دنبال کردن آن داشتید لغو کنید و همچنین از اشتراک دیگران در پست های عمومی شما جلوگیری کند. اگر علاقه مند هستید ، بی درنگ شروع به کار می کنیم. من به شما اطمینان می دهم که همه چیز راحت تر از تصور شماست.

اگر به روزرسانی ها را برای یک شخص یا صفحه فعال کرده اید که اکنون متاسف به دنبال آن هستید و به همین دلیل می خواهید بدانید نحوه لغو به روزرسانی در Facebook برای متوقف کردن دریافت پیام های آنها ، کافی است به صفحه اصلی شبکه اجتماعی متصل شوید و کاربر را برای "خروج" از نوار جستجو در بالا جستجو کنید.

سپس بر روی نام شخص مورد نظر کلیک کنید تا به نمایه آنها دسترسی پیدا کنید ، نشانگر ماوس را روی دکمه قرار دهید به روزرسانی های فعال شده (در زیر تصویر روی جلد قرار دارد) و روی مورد کلیک کنید به روزرسانی ها را لغو کنید در منوی باز شده برای غیرفعال کردن به روزرسانی ها

انجام شده! از این لحظه به بعد ، دیگر پست های کاربری را که "قدیمی" کرده اید (برای قرار دادن آن به روش توییتر) در صفحه اصلی فیس بوک خود نمی بینید. این عملیات دائمی نیست ، این بدان معناست که شما آزادید هر وقت بخواهید به نمایه شخص برگردید و دریافت به روزرسانی ها را دوباره فعال کنید.

  چگونه می توان یک شبکه بی سیم را بو کرد

شما می خواهید به روزرسانی در فیس بوک را لغو کنید به این معنا که می خواهید کاربرانی که دوست شما نیستند از اشتراک در پست های عمومی شما و دیدن آنها در جدول زمانی خود جلوگیری کنید؟ این کار را می توان به راحتی انجام داد. فقط به فیس بوک بروید ، کلیک کنید پیکان در نوار آبی واقع در بالا سمت راست واقع شده و مورد را انتخاب کنید تنظیمات حساب در منوی ظاهر شده

در صفحه باز شده ، مورد را انتخاب کنید افرادی که به روزرسانی می کنند در نوار کناری سمت چپ و علامت بررسی را از مورد خارج کنید افرادی که مشترک به‌روزرسانی‌های شما هستند، پست‌های عمومی شما را دریافت می‌کنند و به دوستان شما اضافه نمی‌شوند.

برای اطمینان از ذخیره شدن تنظیمات ، روی پیوند کلیک کنید آیا می خواهید بدانید افرادی که مشترک به روزرسانی های شما هستند چه چیزی می توانند ببینند؟ ژورنال عمومی خود را مشاهده کنید و مطمئن شوید که دکمه در صفحه شما ظاهر نمی شود به روز رسانی را دریافت کنید.

همچنین ممکن است به این محتوای مرتبط علاقه مند شوید: