پشتیبان‌گیری خودکار را در Google Photos غیرفعال کنید

از ذخیره خودکار تمام عکس‌هایتان در Google Photos خسته شده‌اید؟ خوب ما راه حلی برای شما داریم را غیرفعال کنید پشتیبان گیری خودکار در Google Photos این ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید، و ما تمام مراحل را برای دستیابی به آن در اختیار شما قرار می‌دهیم. این فرصت را از دست ندهید تا کنترل فضای ذخیره سازی ابری خود را در دست بگیرید و فضای دستگاه خود را آزاد کنید.

تصور کنید بتوانید انتخاب کنید از کدام عکس‌ها در Google Photos پشتیبان‌گیری شود، به‌جای اینکه به‌طور خودکار این کار را برای شما انجام دهد. با غیرفعال کردن پشتیبان گیری خودکار در Google Photos، می توانید این کار را انجام دهید و بیشتر. دیگر لازم نیست نگران اشباع فضای ذخیره سازی ابری خود باشید و می توانید عکس های خود را به شیوه ای بسیار شخصی تر مدیریت کنید. برای اطلاع از نحوه غیرفعال کردن این ویژگی و لذت بردن از عکس های خود با آزادی کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید.

– مرحله به مرحله ➡️ پشتیبان‌گیری خودکار در Google Photos را غیرفعال کنید

  • برنامه Google Photos‌ را در دستگاه Android خود باز کنید.
  • روی نماد نمایه خود در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.
  • انتخاب کنیدپیکر بندی در منوی کشویی.
  • به پایین اسکرول کنید و انتخاب کنید پشتیبان گیری و همگام سازی.
  • گزینه را غیرفعال کنید پشتیبان گیری و همگام سازی برای توقف پشتیبان‌گیری خودکار از عکس‌ها و ویدیوهای خود.
  • هنگامی که از شما خواسته شد غیرفعال سازی را تأیید کنید.
  • آماده! پشتیبان‌گیری خودکار را در Google Photos غیرفعال کرده‌اید.

پرسش و پاسخ

چگونه پشتیبان گیری خودکار را در Google Photos غیرفعال کنیم؟

برای غیرفعال کردن پشتیبان‌گیری خودکار در Google Photos، این مراحل دقیق را دنبال کنید:

  1. برنامه Google Photos را در دستگاه خود باز کنید.
  2. اگر قبلاً وارد حساب Google خود نشده اید، وارد شوید.
  3. نمایه خود را در گوشه سمت راست بالای صفحه انتخاب کنید.
  4. برو به تنظیمات در منوی کشویی.
  5. انتخاب کنید پشتیبان گیری و همگام سازی.
  6. گزینه را غیر فعال کنید Copia de seguridad ‌y⁣ sincronización.
  لوگوی یوتیوب را در اندروید، آیفون و آیپد تغییر دهید

چرا غیرفعال کردن پشتیبان‌گیری خودکار⁢ در Google Photos مهم است؟

غیرفعال کردن پشتیبان‌گیری خودکار در Google Photos به چند دلیل مهم است:

  1. حریم خصوصی: با خاموش کردن پشتیبان‌گیری خودکار، می‌توانید از آپلود خودکار عکس‌های خود در فضای ابری جلوگیری کنید و از حریم خصوصی خود محافظت کنید.
  2. جمع کردن فضا: غیرفعال کردن پشتیبان‌گیری خودکار می‌تواند به شما کمک کند فضایی را در حساب Google و دستگاهتان حفظ کنید.
  3. کنترل فایل: با خاموش کردن پشتیبان‌گیری خودکار، کنترل بیشتری روی اینکه کدام عکس‌ها در ابر آپلود می‌شوند و کدام‌ها نه، دارید.

چگونه از پشتیبان‌گیری خودکار Google Photos جلوگیری کنم؟

برای جلوگیری از ایجاد خودکار نسخه پشتیبان توسط Google Photos، این مراحل دقیق را دنبال کنید:

  1. برنامه Google Photos را در دستگاه خود باز کنید.
  2. اگر قبلاً وارد حساب Google خود نشده اید، وارد شوید.
  3. نمایه خود را در گوشه سمت راست بالای صفحه انتخاب کنید.
  4. برو به تنظیمات در منوی کشویی
  5. انتخاب کنید پشتیبان گیری و همگام سازی.
  6. گزینه را غیرفعال کنیدپشتیبان گیری و همگام سازی.

آیا می توانم پشتیبان گیری خودکار را در Google Photos از تلفن خود غیرفعال کنم؟

بله، می‌توانید پشتیبان‌گیری خودکار را در Google Photos از تلفن خود غیرفعال کنید. این مراحل را دنبال کنید:

  1. برنامه Google Photos را در دستگاه خود باز کنید.
  2. اگر قبلاً وارد حساب Google خود نشده اید، وارد شوید.
  3. نمایه خود را در گوشه سمت راست بالای صفحه انتخاب کنید.
  4. رفتن به تنظیمات در منوی کشویی
  5. انتخاب کنید Copia de seguridad y ⁤sincronización.
  6. گزینه را غیر فعال کنید پشتیبان گیری و همگام سازی.
  تغییر عکس پروفایل در فیس بوک بدون اطلاع همه

اگر پشتیبان‌گیری خودکار⁢ را در Google Photos خاموش کنم، چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر پشتیبان‌گیری خودکار را در Google Photos خاموش کنید، چندین اتفاق می‌افتد:

  1. عکس‌های جدید به‌طور خودکار در حساب Google Photos شما آپلود نمی‌شوند.
  2. عکس‌های شما بدون پشتیبان‌گیری در فضای ابری، فقط در دستگاه شما باقی می‌مانند.
  3. عملکرد همگام‌سازی با ⁤دستگاه‌های دیگر نیز غیرفعال می‌شود.

آیا امکان غیرفعال کردن پشتیبان‌گیری خودکار در Google Photos در دستگاه‌های iOS وجود دارد؟

بله، امکان غیرفعال کردن پشتیبان‌گیری خودکار در Google Photos در دستگاه‌های iOS وجود دارد. این مراحل را دنبال کنید:

  1. برنامه Google Photos را در دستگاه iOS خود باز کنید.
  2. اگر قبلاً وارد حساب Google خود نشده اید، وارد شوید.
  3. نمایه خود را در گوشه سمت راست بالای صفحه انتخاب کنید.
  4. رفتن به تنظیمات در منوی کشویی.
  5. انتخاب کنید Copia de ​seguridad y sincronización.
  6. گزینه را غیرفعال کنید Copia de‍ seguridad y sincronización.

آیا می توانم پشتیبان گیری خودکار را در Google Photos در نسخه وب غیرفعال کنم؟

بله، می‌توانید پشتیبان‌گیری خودکار را در Google Photos در نسخه وب غیرفعال کنید. این مراحل را دنبال کنید:

  1. از مرورگر وب خود به Google Photos دسترسی پیدا کنید و مطمئن شوید که به حساب Google خود وارد شده اید.
  2. روی نماد چرخ دنده در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
  3. ⁤ را انتخاب کنیدپشتیبان گیری و همگام سازی در منوی کشویی.
  4. گزینه را غیرفعال کنید Copia de seguridad​ y sincronización.

Google⁢ Photos چه گزینه‌های پشتیبان دیگری ارائه می‌کند؟

  کلید عمومی کلئوپاترا خود را دریافت کنید

علاوه بر پشتیبان‌گیری خودکار، Google Photos گزینه‌های دیگری برای پشتیبان‌گیری از عکس‌های شما ارائه می‌کند:

  1. آپلود دستی: می توانید به صورت دستی عکس ها و ویدیوها را از دستگاه خود در حساب Google Photos خود انتخاب و آپلود کنید.
  2. ایجاد آلبوم های مشترک: می‌توانید آلبوم‌های مشترک ایجاد کنید و عکس‌هایی را برای تهیه نسخه پشتیبان و اشتراک‌گذاری با سایر کاربران به آن‌ها اضافه کنید.
  3. پشتیبان گیری فردی: با انتخاب آنها و انتخاب گزینه پشتیبان می توانید از عکس ها و فیلم ها به صورت جداگانه نسخه پشتیبان تهیه کنید.

هنگام غیرفعال کردن پشتیبان‌گیری خودکار در Google Photos، چه چیزی را باید در نظر داشته باشم؟

هنگام غیرفعال کردن پشتیبان‌گیری خودکار در Google Photos، مهم است که موارد زیر را در نظر بگیرید:

  1. حریم خصوصی: وقتی پشتیبان‌گیری خودکار را خاموش می‌کنید، باید مطمئن شوید که عکس‌هایتان در دستگاهتان ایمن هستند و گم نمی‌شوند.
  2. فضای ذخیره سازی: شما باید فضای ذخیره سازی دستگاه خود را زیر نظر داشته باشید و به صورت دوره ای از عکس های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
  3. پشتیبان گیری جایگزین: اگر پشتیبان‌گیری خودکار را غیرفعال می‌کنید، توصیه می‌شود یک نسخه پشتیبان جایگزین از عکس‌های خود در هارد دیسک خارجی یا سرویس ذخیره‌سازی ابری دیگری داشته باشید.

همچنین ممکن است به این محتوای مرتبط علاقه مند شوید:

تیم Trucoteca 1999-2024

تیم Trucoteca 1999-2024

ما یک علاقه مشترک داریم: بازی های ویدیویی. ما با آن بزرگ شده ایم کتابخانه ترفند و ما مفتخریم که بخشی از این سفر هستیم. ما با اشتیاق جشن می گیریم سالگرد 25 و ما مشتاقانه منتظر سالهای بیشتر با هم هستیم.

🎮 هدیه بیست و پنجمین سالگرد
Tecnobits.com
آموزش های وب سایت